Společnost se zaměřuje na výrobu odolného porcelánu pro hotely a gastro provozy, spojujícího moderní design s vysokou kvalitou, ideálního pro náročné gastronomické prostředí.
Pracujeme na zajímavých projektech, je to pestré a pořád se člověk něco učí. Taky se mi líbí, že vedení otevřeně sdílí plány firmy.
Na uznání za práci se tady moc nehraje. Ať se snažíte sebevíc, málokdo si toho všimne. Vedoucí si spíš všimnou, když je něco špatně.
Více benefitů by určitě ocenilo mnoho zaměstnanců. V současné době jich není mnoho, a když se podívám na jiné firmy, nabízejí více možností. Například příspěvky na stravování nebo dovolenou by byly skvělou motivací k většímu nasazení.
Zveřejněno
23. 07. 2025
Takto může vypadat vaše recenze
Ukázková recenze
2
Současný zaměstnanec
Potravinářství a krmivářství
Karlovy Vary
Pracuji na různých projektech, které jsou zajímavé a baví mě. Není to každý den stejná práce, což je super. Každý projekt přináší něco nového.
Na zlepšení pracovních podmínek tady vážně čekáme věčnost. Když si o něco zažádáme, odpověď přijde často až po týdnech nebo vůbec. Do toho přibývá zbytečná administrativa a schvalovací procesy, takže se člověk pořádně k práci ani nedostane. Kdyby se to dalo nějak urychlit, hodně by to pomohlo, ale takhle se to pořád jen vleče.
Více benefitů spolu s lepšími pracovními podmínkami by bylo vítaným zlepšením. Zaměstnanci by ocenili nejen příspěvky na volný čas, ale i modernější a pohodlnější pracovní prostředí. To by vedlo nejen ke spokojenosti, ale i k vyšší produktivitě a lepším výsledkům.
Zveřejněno
23. 07. 2025
Takto může vypadat vaše recenze
Ukázková recenze
5
Současný zaměstnanec
Průmyslová a chemická výroba
Karlovy Vary
Pravidelně dostáváme výplatu, která odpovídá naší práci. Firma se snaží, abychom byli spravedlivě ohodnoceni. K tomu máme dostatečné pracovní vybavení, což nám práci usnadňuje.
Nápady na zlepšení tady moc neprojdou. Párkrát jsme navrhli něco, co by práci zlepšilo, ale nikdy se to nedotáhlo do konce. Úkoly jsou dost nejasné, nikdo pořádně neví, co a jak, ale když přijdete s návrhem, jenom se to zamete pod stůl. Výsledkem je, že se každý snaží nějak přežít a dělat, co se dá.
Více možností na pravidelné diskuze v rámci týmů i napříč odděleními by podpořilo spolupráci a umožnilo lepší porozumění úkolům.