Pracovní doba se dá upravit, což je skvělé, protože si můžu líp naplánovat den. A projekty, na kterých pracujeme, jsou zajímavé a různorodé.
Chybí tu zdroje, když je potřeba něco rychle vyřešit. Často to pak stojí na pár lidech, kteří jsou úplně přetížení a není nikdo, kdo by jim pomohl.
Šiklo by se mít prostor, kde si můžu v klidu sednout a přemýšlet nad novými nápady. Člověk by mohl přijít s něčím novým a nebyl by pod tlakem.
Zveřejněno
04. 08. 2025
Takto může vypadat vaše recenze
Ukázková recenze
2
Současný zaměstnanec
Gastronomie a pohostinství
Bystročice
Pracovní doba se dá většinou upravit, když mám něco důležitýho mimo práci. Není to sice samozřejmost, ale většinou mi vyjdou vstříc, což se cení.
Člověk si občas říká, proč se vůbec snaží. Uděláte práci a nikdo si toho nevšimne, spíš si všimnou, až když něco není. K tomu spousta administrativy a papírování – než se něco vyřeší, ztratí se tím spousta času.
Složitý systém odměňování by mohl být nastaven tak, aby byl snadno pochopitelný hned od nástupu, což by usnadnilo adaptaci nováčků.
Zveřejněno
04. 08. 2025
Takto může vypadat vaše recenze
Ukázková recenze
5
Současný zaměstnanec
Gastronomie a pohostinství
Bystročice
Pracovní dobu si mohu nastavit podle toho, jak potřebuji. Nemusím se držet žádného pevného rozvrhu. Můžu pracovat, jak mi to vyhovuje. Je to skvělý systém, který mi sedí.
Hodně schůzek. Pořád se sedí a mluví, ale práce stojí. Když pak přijde úkol na poslední chvíli, člověk ho má stihnout hned. Není čas si to ani pořádně rozvrhnout.
Snadný přístup ke školením a kurzům by podpořil růst zaměstnanců. Možnost rychlého rozvoje dovedností by přinesla efektivnější výkon.
Takto může vypadat vaše recenze
Takto může vypadat vaše recenze
Takto může vypadat vaše recenze