Neřeší se tu, kdo má jaký titul nebo odkud je, lidi jsou tu posuzovaný podle toho, co umí a jak pracujou.
Technika, co tu máme, je úplně zastaralá, pořád se něco seká a zdržuje. Do toho schůzka za schůzkou, kde se řeší nic, místo aby se makalo. Kdyby bylo vybavení normální, všechno by šlo rychleji.
Rychlejší a flexibilnější reakce na žádosti o zlepšení pracovních podmínek by zvýšily efektivitu práce. Odpovědi a řešení často přicházejí až po delší době.
Zveřejněno
18. 09. 2025
Takto může vypadat vaše recenze
Ukázková recenze
2
Současný zaměstnanec
Gastronomie a pohostinství
Praha
Oceňuju přístup vedení k profesnímu rozvoji zaměstnanců. Mám tady možnost se neustále vzdělávat díky různým kurzům a workshopům. Také je super, že máme dostupné pracovní vybavení, které nám práci opravdu usnadňuje. Díky týmové soudržnosti se tu člověk cítí jako součást něčeho většího, což podporuje i transparentní komunikace ohledně cílů a strategie firmy. Jsem rád, že jsem součástí tohoto týmu.
Trošku tu vládne byrokracie. O všechno žádáš přes žádanky. Místo abychom se soustředili na práci, řešíme papíry, co nikdo nepotřebuje.
Šiklo by se mít prostor, kde si můžu v klidu sednout a přemýšlet nad novými nápady. Člověk by mohl přijít s něčím novým a nebyl by pod tlakem.
Zveřejněno
18. 09. 2025
Takto může vypadat vaše recenze
Ukázková recenze
5
Současný zaměstnanec
Gastronomie a pohostinství
Praha
Oceňuju, že firma nabízí možnost kariérního růstu. Když se chce člověk něco učit nebo posunout, má tady podporu.
Trvá to dlouho, než se něco zlepší, třeba i jen drobnost. Když potřebujeme něco vylepšit nebo změnit, reakce je dost pomalá.
Složitý systém odměňování by mohl být nastaven tak, aby byl snadno pochopitelný hned od nástupu, což by usnadnilo adaptaci nováčků.
Takto může vypadat vaše recenze
Takto může vypadat vaše recenze
Takto může vypadat vaše recenze