Furt nám říkají, jak na tom firma je a co plánujou do budoucna. Docela to oceňuju, protože aspoň vím, do čeho jdeme a co čekat.
Technika, co tu máme, je úplně zastaralá, pořád se něco seká a zdržuje. Do toho schůzka za schůzkou, kde se řeší nic, místo aby se makalo. Kdyby bylo vybavení normální, všechno by šlo rychleji.
Některý technologie už mají svý léta a dost nás brzdí. Kdyby se to zlepšilo, ušetřilo by to čas i nervy, hlavně při větších zakázkách.
Zveřejněno
03. 08. 2025
Takto může vypadat vaše recenze
Ukázková recenze
2
Současný zaměstnanec
Gastronomie a pohostinství
Praha 2
Je fajn, že nám říkají, jak na tom firma je a co plánujou do budoucna. Člověk aspoň ví, co může čekat a kam to všechno směřuje.
Trošku tu vládne byrokracie. O všechno žádáš přes žádanky. Místo abychom se soustředili na práci, řešíme papíry, co nikdo nepotřebuje.
Občas bych uvítal, kdyby se u nás zlepšil systém rozdělování směn. Někdy se to mění na poslední chvíli, a když máme směny nad sebou bez pořádné pauzy, je to docela náročný. Kdyby se s tím dalo líp pracovat, určitě bychom byli víc v pohodě.
Zveřejněno
03. 08. 2025
Takto může vypadat vaše recenze
Ukázková recenze
5
Současný zaměstnanec
Potravinářství a krmivářství
Praha 2
Je fajn, že se tu lidi moc nestřídají. Většina kolegů je tu dlouho, a to nám všem usnadňuje práci. Díky tomu se můžeme navzájem líp poznat a víc si pomáhat.
Trvá to dlouho, než se něco zlepší, třeba i jen drobnost. Když potřebujeme něco vylepšit nebo změnit, reakce je dost pomalá.
Občas se stane, že má někdo práce víc a jiný míň. Bylo by fajn, kdyby to bylo trochu rovnoměrněji rozdělený, aby každý měl tak akorát.
Takto může vypadat vaše recenze
Takto může vypadat vaše recenze
Takto může vypadat vaše recenze