Jsou nadnárodním fast food řetězcem, který se specializuje na prodej smaženého kuřecího masa. Od svého vzniku v roce 1972 expandovali do 30 zemí s 3 705 restauracemi, převážně formou franšízy.
Práce tady mě baví hlavně díky různorodým projektům, není to stereotyp.
Pořád používáme staré programy a počítače, které jsou dost pomalé. Člověk se s tím zbytečně zdržuje a dost to otravuje.
Komunikace z vedení směrem k nám by mohla být lepší. Občas se věci dozvíme pozdě nebo jen okrajově, a přitom by stačilo říct to rovnou. Aspoň bychom věděli, na čem jsme.
Zveřejněno
18. 06. 2025
Takto může vypadat vaše recenze
Ukázková recenze
2
Současný zaměstnanec
Gastronomie a pohostinství
Praha 6
Prachy jsou tady vyplácený na čas a podle toho, co slíbili. Nejsou to zlatý hory, ale aspoň vím, na čem jsem a kdy to dostanu.
Pořád používáme staré technologie, které všechno zpomalují. Člověk se snaží, aby práce odsýpala, ale technika to často brzdí.
Komunikace ze strany vedení by mohla být přehlednější a častější. Někdy se věci dozvídáme až pozdě, což vytváří zmatek a napětí. Stačilo by nám pravidelněji sdílet aktuální plány, abychom byli lépe informovaní.
Zveřejněno
18. 06. 2025
Takto může vypadat vaše recenze
Ukázková recenze
5
Současný zaměstnanec
Energetika, životní prostředí, ekologie
Praha 6
Práci si můžu naplánovat a upravit podle sebe. Taky je fajn, že tu máme různorodé projekty, na kterých se dá vyzkoušet něco nového.
Postupy jsou tady na můj vkus moc složité. Schůzky, papíry, schvalování... než se něco dotáhne do konce, zabere to spoustu času a energie.
Konkrétní zadání a jasné instrukce by umožnily zaměstnancům pracovat bez nutnosti častého dohledávání informací.