Pracovat na zajímavých projektech je tu standard, a to je jeden z důvodů, proč mě tahle práce baví. Vždycky je tu prostor zkoušet něco nového, učit se a vymýšlet věci trochu jinak. Nikdy to tu není rutina, a to si vážím.
Úkoly nám zadávají na poslední chvíli, a pak to máme stihnout skoro hned. Celý tým je pod tlakem, protože termíny jsou šíleně napjaté. Takhle se kvalitní práce dělat nedá.
Mohlo by pomoci, kdyby se výhody staly dostupné co nejdříve, aby každý nový zaměstnanec pocítil, že se mu firma věnuje od začátku.
Zveřejněno
03. 08. 2025
Takto může vypadat vaše recenze
Ukázková recenze
2
Současný zaměstnanec
Gastronomie a pohostinství
Praha 4
Pracovní doba se dá přizpůsobit, když mám třeba něco mimo práci. Ne vždycky, ale většinou mi to vychází vstříc, což se hodí.
Úkoly tady padají na poslední chvíli. Najednou to musíme stihnout rychle, a člověk se z toho jenom stresuje. Všechno v poklusu a pořád pod tlakem.
Možnost předkládat návrhy na zlepšení s jistotou, že budou vedením zohledněny, by zvýšila motivaci a podpořila efektivní inovace.
Zveřejněno
03. 08. 2025
Takto může vypadat vaše recenze
Ukázková recenze
5
Současný zaměstnanec
Gastronomie a pohostinství
Praha 4
Pracovní doba se dá trochu upravit, což mi vyhovuje, zvlášť když potřebuju něco zařídit. S prací jsem spokojený, stabilní místo, dobrá jistota.
Úkoly tu padají často na poslední chvíli, a pak se to má stihnout co nejrychleji. Jsem pořád pod tlakem, člověk je pak z toho akorát unavenej a nestíhá.
Možnost pružnější pracovní doby by umožnila lépe skloubit osobní život s pracovním, což by přispělo k lepší spokojenosti.
Takto může vypadat vaše recenze
Takto může vypadat vaše recenze
Takto může vypadat vaše recenze