Tato restaurace se pyšní jedinečným stylem, který přitahuje návštěvníky svou originalitou a atmosférou. Nabízejí nejen vynikající pokrmy, ale také nezapomenutelné zážitky.
Každou chvíli děláme na něčem jiným, takže se nenudím. Ty projekty mají hlavu a patu, a člověk si občas připadá, že fakt dělá něco, co má smysl. Nemám pocit, že bych tady jen seděl a zíral do zdi.
Nápady na zlepšení tady moc neprojdou. Párkrát jsme navrhli něco, co by práci zlepšilo, ale nikdy se to nedotáhlo do konce. Úkoly jsou dost nejasné, nikdo pořádně neví, co a jak, ale když přijdete s návrhem, jenom se to zamete pod stůl. Výsledkem je, že se každý snaží nějak přežít a dělat, co se dá.
Rychlejší a flexibilnější reakce na žádosti o zlepšení pracovních podmínek by zvýšily efektivitu práce. Odpovědi a řešení často přicházejí až po delší době.
Zveřejněno
22. 07. 2025
Takto může vypadat vaše recenze
Ukázková recenze
2
Současný zaměstnanec
Doprava, logistika a zásobování
Praha 3
Každý tady dostává šanci se zlepšit, díky různým kurzům a školením. Pracovní prostředí je klidné a kolegové jsou fajn.
Nápady na zlepšení tady nejsou moc vítané. Sice to říkají, ale když s něčím přijdete, málokdy se to dostane dál.
Šiklo by se mít prostor, kde si můžu v klidu sednout a přemýšlet nad novými nápady. Člověk by mohl přijít s něčím novým a nebyl by pod tlakem.
Zveřejněno
22. 07. 2025
Takto může vypadat vaše recenze
Ukázková recenze
5
Současný zaměstnanec
Management
Praha 3
Když chce člověk růst a něco se učit, má tady podporu. Firma nabízí různé možnosti a kurzy.
Nějaká zpětná vazba tu nefunguje. Člověk maká, ale na to se nikdo nekouká. Navíc přijdou nové úkoly a hned je to na zítra, takže jenom spěch a stres. Člověk už je z toho akorát otrávený.
Složitý systém odměňování by mohl být nastaven tak, aby byl snadno pochopitelný hned od nástupu, což by usnadnilo adaptaci nováčků.