Furt nám říkají, jak na tom firma je a co plánujou do budoucna. Docela to oceňuju, protože aspoň vím, do čeho jdeme a co čekat.
Když přijdou nové úkoly, termíny jsou skoro hned a člověk nemá čas si práci rozvrhnout. Je to akorát stres a všechno se honí na poslední chvíli.
Více možností na pravidelné diskuze v rámci týmů i napříč odděleními by podpořilo spolupráci a umožnilo lepší porozumění úkolům.
Zveřejněno
03. 08. 2025
Takto může vypadat vaše recenze
Ukázková recenze
2
Současný zaměstnanec
Gastronomie a pohostinství
Praha 6
Je fajn, že nám říkají, jak na tom firma je a co plánujou do budoucna. Člověk aspoň ví, co může čekat a kam to všechno směřuje.
Když se člověk nadře a výsledek by mohl stát za to, tak mu to stejně nikdo neřekne. Každý by rád aspoň slyšel, že něco dělá dobře, ale tady je uznání vzácnost.
Více benefitů spolu s lepšími pracovními podmínkami by bylo vítaným zlepšením. Zaměstnanci by ocenili nejen příspěvky na volný čas, ale i modernější a pohodlnější pracovní prostředí. To by vedlo nejen ke spokojenosti, ale i k vyšší produktivitě a lepším výsledkům.
Zveřejněno
03. 08. 2025
Takto může vypadat vaše recenze
Ukázková recenze
5
Současný zaměstnanec
Gastronomie a pohostinství
Praha 6
Je fajn, že se tu lidi moc nestřídají. Většina kolegů je tu dlouho, a to nám všem usnadňuje práci. Díky tomu se můžeme navzájem líp poznat a víc si pomáhat.
Když už něco uděláte dobře, málokdy to někdo ocení. Ale stačí, aby něco nebylo, a už máte na stole poznámky. Ocenění za práci nula, pořád jenom kritika.
Více benefitů by určitě ocenilo mnoho zaměstnanců. V současné době jich není mnoho, a když se podívám na jiné firmy, nabízejí více možností. Například příspěvky na stravování nebo dovolenou by byly skvělou motivací k většímu nasazení.
Takto může vypadat vaše recenze
Takto může vypadat vaše recenze
Takto může vypadat vaše recenze